Eerste gesprek is gratis!

Wie zijn we

Jeroen Habraken

Welkom bij cnip! Wie zijn we?

Hoe kan ik mijn Britse trots uit 1975 het beste verzekeren? Zit er voor ons dit jaar een reis naar Australië in? Past een vrijstaand huis met zwembad eigenlijk wel in ons budget? Of blijft er dan niets meer over om lekker te leven? En wanneer kan ik me op mijn moestuin storten? Toch niet pas op mijn 67e? cnip geeft antwoord op al jouw financiële vragen. Met een onafhankelijk, glashelder en eerlijk advies. Zo houd jij grip op de ‘cnip’.

Of cnip nieuw is? Nou, niet helemaal. cnip bestaat sinds 2006. Vanaf 2008 vind je ons op de Rijksstraatweg 124 in Hellevoetsluis.

Bij cnip heft u altijd het zelfde vertrouwde aanspreekpunt in de persoon van Jeroen Habraken. Of je nu advies nodig hebt over hypotheken, verzekeringen ofpensioenen, schuif gerust eens aan bij deze Erkend Hypothecair Planner en ,sinds 2014 ook, Register Financieel Echtscheidings Adviseur. cnip financieel advies is dé partij die ieders portefeuille beheert, bewaakt en onder controle heeft. Kunt u heerlijk zorgeloos genieten van het leven!

Jeroen helpt mensen al sinds 2002 met het verwezelijken van hun woondromen. Hij vind het belangrijk dat mensen zelf alleen na hoeven te denken over de leuke dingen bij de aankoop van een woning. Alle randzaken nemt hij voor zijn klanten uit handen.

In 2013 was het dan ook een logische stap om ook de mensen in een moeilijke tijd van hun leven, namelijk bij een scheiding, te ontzorgen. Een scheiding heeft naast veel emotionel aspecten ook veel financiele consequenties. In al deze aspecten kunnen wij jullie begelijden. Ook om te scheiden zonder zorgen ben je bij cnip aan het juiste adres.

 

Top